DOSA TANPA SEDAR & LAMAN SOSIAL



Laman  sosial banyakkan.. TWITTER , FACEBOOK , FACEBOOKIS ,  dan banyak lagi laman sosial..  Sebelum Dila nak cerita apa-apa , Dila nak bagitahu , Dila bukan nak tunjuk bagus , tapi Dila cuma nak beri kesedaran pada diri sendiri dan juga sesama ISLAM .. Apa makna disebalik post ni ye? Haa mesti macam tu dalam hati kan?  O.K Dila mulakan..

TENGOK VIDEO NI DULU






Dah tengok? Faham maksud video ni tak? Tahniah pada yang faham..  Mudahkan dapat dosa .. Dosa tanpa sedar .. Nak juga letak gambar? Boleh, tapi gambar tu mesti kecil .. KEPALA SAMPAI DAGU je.. Apa ? Leceh .. Habis kalau ada orang nak buat dajal pada kita , dengki pada kita , depa ambil gambar kita tu , buat super impose atau gambar bogel macam mana? Tak leceh pula?? Lagi satu nak kasi tahu, tahu tak yang pencipta FACEBOOK ni orangnya agama dia yahudi.. Depa ada tujuan buat facebook ni untuk MENGINTAI orang ISLAM sayang oi..  So, agak- agak la guna segala laman sosial tu.. Jangan pernah terpedaya dengan depa ni.. Laman sosial bukan tempat untuk anda buat fitnah,maki hamun.. Itu lagi buat depa gembira.. Jadikan laman sosial ni tempat untuk sampaikan ilmu ke, ape2 yang berfaedah la.. Jom delete gambar tak sepatutnya.. Jangan terlambat.. O.K, laa terima kasih sangat-sangat baca post yang tak seberapa ni.. JUMPA DI LAIN POST.. ASSALAMUALAIKUM.. 







nota kaki: psss, banyak lagi video tentang ni kat youtube... nak tengok pergi je kat youtube..<tu pun nak bagitahu ke,hehe>



No comments: