Cerita ku dari Ipb

Assalamualaikum.. hrmm dah lama tak update blog ni kan.. Almaklumlah sejak jadi student ni, sibuk sikit.. hehe.

Dah mula beripdate balik ni, banyak lah cerita2 yang nak Dee kongsikan.. 

Mula-mula nak cite ape ya? Haa, okey nak tahu tak macam mana first time Dee masuk kolej ni?..
Ala, tak menarik mana pun, biasa2 je.. yelah dah beasrkan.. tapi sedinya terpaksa pisah dari family lah kan.. Yalah, kena dok asrama.. ;(

Okey.. dah sedih2.. Dee nak sambung cite pulak.. Okey, tentang kawan-kawan ya.. so far, semua okey-okey je.. tapi tak macam Zun.. Zun jugak di hatiku.. hehe.. Ya Allah, rindu nya kat Zun.. Hwaaa, tak leh dah nak jumpa Zun, dia dah pergi jauh.. :( .. Oppss lari tajuk sudah.. Haahaha.. Korang mesti pening dan nak tahu kenapa kan.. Okey kejap lagi Dee citekan..

Haa, dalam sebilik ada 4 orang.. Dee,Fitrah,Fatin dan Atiqah.. Dee ngan Atiqah sebaya.. 2 orang lagi tu adik2 lah.. Dorang okey-okey je.. Tapi tak berapa suka ngan sorang adik ni.. dia macam bagus sangat.. :p

Haa, nak tahu tak bulan depan Dee exam tau.. Hrmm, seram sejuk rasanya.. dah tak lama lagi dah.. Huyoo..kejapnya belajar.. Hikhik

Haa, lupa nak cite, kat kolej ni banyak program dianjurkan..Program-programnya pun best2.. Seronoknya.. 

Akhir cerita Dee ialah Selamat Berpuasa..

Eh, lupa pulak nak cite pasal Zun tadi, korang tahu ke sipa Zun tu.. nak tahu siapa dia cuba buka entri ni .. hrmm korang tahu tak dia dapat study kat kelantan.. hrmm sedihnya.. dia dah jauh dari sini.. 

Ya Allah, Kau peliharalah dia.. 

Okey lah semua.. Selamat Beribadah... 

Assalamualaikum..

No comments: