Update status via smartphone tanpa guna smartphone?



Assalamualaikum..

Nampak tak gambar di atas.. Fuyoo, Dee guna Blackberry PlayBook tau.. Jangan jelous tau..
Alamak terperasan pulak.. Sebenarnya Dee langsung tak guna Blackberry tersebut.. Mesti pelik kan,macam mana tu, tak guna Blackberry tapi tengok status tu via Blackberry..

Okey, Dee akan beritahu rahsianya..

Rahsianya adalah,


Rahsianya adalah,

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

Biarlah rahsia..

Hihi.. jangan marah.. Okey, okey Dee bagitahu.. Dah,dah jangan merajuk..
Okey korang pergi dekat SINI ..
Dahkan.. Korang nampak ada macam-macam smartphone kan?
Korang pilih je mana-mana korang suka.. Lupa pula, sebelum lakukan ini, korang semua kena login facebook dulu tau.. 
Dah login, dan dah pilih .. Korang akan nampak dia suruh buat apa.. ikut earahan dia tu..
Dan siap.. Update lah status korang..

Mesti ramai kawan-kawan korang akan cemburu dengan korang lepas ni..
Hikhik.

#Semoga Berjaya#