SEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

Assalamualaikum semua.. Psstt, korang nak upkan Follower korang tak? Nak? .. Okey, apa kata korang join segmen ni  "SEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!" ... Kalau nak join meh tekan SINI

http://3.bp.blogspot.com/-pwJ71Gn9B5M/UIIvUwfW9iI/AAAAAAAADcM/IUMX7RWlsDc/s400/belon.jpg


Okey, sekarang Dee nak tumjuk berapa ramai followers Dee..







Haaa, sikit kan.. Thats why lah nape Dee join segmen ni.. Dee nak upkan followers Dee biar sampai beriban.. Harap sampai 150 followers pun jadi lah.. Boleh ke?  Malas nak cerita panjang , korang joinlah segmen ni.







JOM JOIN INI SEGMEN BERAMAI-RAMAI...



4 comments:

Ain Zuhairi said...

Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

Nurul Farahizzati said...

follow sini :) http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Aida Omar said...

Aida dari segmen yang sama.. aida dah follow blog kamu #85 ^^ good luck dear :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Nor Salmi said...

Dari segmen sama.. follow sini #107

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_1.html