Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew

Assalamualaikum cinta ... Wekiki merepek.. Pufhh, nak update blog busy dah sekarang.. Almaklumlah Dee kan student.. Okeyh, kali ni tak ada cite yang best melainkan nak ajak kamu semua join segmen.. Join segmen je memanjang Dee ni kan.. Ya lah , Dee nak jadi blogger yang fofular mestilah kena join macam-macam segmen ye dok? Ermm yeke macam tu >,< .. Okeyh please jangan lari.. nak join segmen ni tak.. Okeyh sila klik banner di bawah reramai ramai ya..



Dah klik ape tunggu lagi join lah.. Okeyh papai.. 

"Cinta itu tidak pernah disedari sehingga ia tiba saat perpisahan" - Cinta Dari Syurga sape tengok cite tu angakt hidung..Dan wajib join segmen di atas :p

15 comments:

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

DOMAIN , DRESS , DVD TOP Secret Photoshop , LOMO AQUATIC , Cardigan , eerr memang banyak lah . Jum join sekrang !

http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

Nik Ainaa said...

thanks join. jangan lupa promote segmen ni ya? ada hadiah untuk top referral. ;D

# oh, slalu lah jenguk list peserta ya? dan visit + follow lah diorang :)

Azyyati Zulkifli said...

dari segmen yg sama ..

http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Fatin Nabila said...

Assalamualaikum..

saya dari segmen yang sama.. dah follow :)

http://bielasesame-blogstreet97.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Haira Schamyra said...

dari segmen sama..dah follow..follow kite balik..

http://hshamira.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

secret of us said...

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…
http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dr segmen yg sme
meh singgah blog iema ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

nasriz fardisza said...

dr segmen yg sama...

jemput singgah...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

fara tyqa said...

hye .
dtg dr segmen yg same .
singgah sini n follow .
jom jln-2 kt blog sy . ><

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew_9.html

Nik Ainaa said...

perhatian : minta tukar tajuk entry. mohon maaf atas kecuaian saya. sepatutnya " Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew " :(

Nurul Najihah said...

datang dr segmen yg same ~

done follow ur blog ...

mai links ~

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

emma michiyo said...

jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis sy :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

ZueZulaikha said...

http://cuties97.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html
zue dah follow
do follow balik! ^_^v

Fyqah Ismail said...

Assalamualaikum..
datang dari segmen yang sama :)

http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

Nik Ainaa said...

A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.