SEGMEN: MEH AKU REVIEW BLOG KORANG

Assalamualaikum.. Haloow, kali ni Dee join segmen lain dari yang lain.. Korang baca tajuk atas tu... Saja join segmen  ni. Nak suruh depa semua ni komen blog Dee ni. Untuk kebaikan jugak kan?. Okeyh, pada sesape yang nak join tu, sila klik banner bawah ni ramai-ramai okeyh..




Kritik pedas-pedas sangat pun Dee tak kisah, itu semua untuk kebaikkan jugak kan. Sila komen kelemahan dan kekurangan blog Dee ni okeyh..


Mood : Bengang, Twitter Dee buat pertama kalinya kena twit limit. Lamanya nak tunggu dia okeyh balik. :'(

3 comments:

Sheera Aya said...

kita pun join segmen ni juga. :)

http://www.sheeraya.my/2012/12/segmen-meh-aku-review-blog-korang.html

Iema Gurlz said...

iema dtg singgah
dr segmen yg sme
http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-meh-aku-review-blog-korang.html

@iamtangerine said...

hye. dtg dr segmen sm. blogwalking smbil follow! jum lwatb blog kt pulak?

http://eppy25.blogspot.com/