Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Assalamualaikum wahai sekalian umat Islam yang baca entry ni.(tu dia, panjang nor) .


Humak aih, dalam kebosanan ni, Dee terjumpa satu segmen best punya segmen ni. Wakakaka, tak keja join segmen je lah kan. Join segmen ni, bukan apa, cuma nak tambah kenalan jer, tak salah, silap, wrong kan.. Okey, berhenti merepek.

Oit, hampa sume mai kita pakat join segmen ndak? Kalau mahu sila klik banner comel di bawah okeyh.


Hampa semua yang terpandang paling terjeling ja entry ni wajib join, kalau tak hampa semua kena sawan tenuk.. Kui kui kui..

Permata hatiku sayang atau mereka yang comel follow blog saya seramai : 186
Target, aku nak 250 je, macam ade je yg sudi follow. Tahu lah blog kita buruk, entry ntah pape, tak de sapa  sudi follow. (sob,sob)

Okey, selamat maju jaya kepada yang join segmen ni..



18 comments:

Sheera Aya said...

singgah dari segmen yg sama. dah follow awak juga. singgah balas dan follow di entry sy juga ye ^_^

http://www.sheeraya.my/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Natasha said...

#191. Pinky blog, Done follow awk! Keepintouch. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

FozyAliya said...

Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

BaNu Syah said...

Thanks yer sebab sudi join my Segmen..senarai peserta dh kuar so dh leh start blogwalking =)
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-setakat-ini.html

Ejal aus said...

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Nurul Najihah said...

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Little Notes =) said...

Done follow you. Dari segmen yang sama.. feel free to follow me =)

http://sayangumiayah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

imanina zahri said...

Singgah sini. Done follow. Jemput singgah blog saya. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.co m/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

cikopiko said...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

taty nadiah said...

dari segmen sama, follow


http://tatynadiah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Cik Aichrah said...

Hai
Done follow awk, follow me back yer ^^

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Deqla manjew said...

salam ukhwah.. singgah dari segmen yg sama.. dah follow awk.. jemput follow sy yer.. tq. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

ibtisam said...

dari segmen yg same..dah follow sini *follow back key

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ween said...

ween datang dari segmen yang sama. done follow here. foll me back if u don't mind :)


http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ninie said...

Slm ziarah. Ninie dtg dr segmen yg sama. Ninie follow ke-222...sudi2 bertandang ke blog Ninie juga.

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

wan nurul hezrina abd halim said...

Asmekum..
dr segmen yang sama

http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

jemput datang umah=)