Selamat Thaun Baru 2013

Assalamualaikum..

Alhamdulillah Allah S.W.T masih memberi peluang untuk Dee bernafas di tahun baru ini. Sempena tahun baru ni, tak ada apa pun yang nak Dee kongsikan, selain nak wish kat korang semua. Azam? perlu ke berazam ni? Entahlah, Dee sentiasa berazam, bukan tahun baru je kena azam.

Haa, cerita lain Dee nak kongsi. Okeyh, tengok gambar bawah ni.


Ha, korang nampak tak jumlah followers Dee. 222 tu lah. Okeyh , nombor tu mengingatkan Dee pada arwah Min. Korang kenal Min tak? Tak kan tak kenal Yasmin J Hunwick. Kalau tak kenal pergi tanya google. Korang tahu tak arwah Min suka nombor 2. Mesti ada orang cakap, "perlu ke nak bagitau semua ni". Aku jawab balik "lantak haku lah belog haku tak suka sape suruh datang pi main jauh-jauh". Bhahaaha.

Sempena tahun baru ni, Dee nak ucap Selamat Tahun Baru. Jadi manusia yang lebih baik dari tahun lepas. Umur pun dah makin meningkat.(aku dah masuk 20-an,mencik) . Sebelum tu, Dee nak sedekahkan Al-Fatihah kepada saudara-saudara Islam kita yang telah pun pergi menyahut panggilan Illahi sepanjang tahun 2012. Semoga roh mereka di tempatkan kalangan orang yang beriman. Kita tak tahu lagi bila ajal menjemput. Selalulah ingat mati. 

Salam sayang dari Dee.



3 comments:

potia casadelarossa said...

tahniah Missnur... susah tau nak caption mcmni... kdg2 menda tu terjadi masa kita tido... tau2 dah 223... kan dah terlepas nak print screen...

Blog 3 Dalam 1 said...

[Click]Sertai Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013 Blog 3 Dalam 1[Click]

Nurmujahidah Ismail said...

your blog is reviewed :D http://www.mujadafewa.my/2013/01/ceritera-miss-nur-deela.html