Holla semua

Holla, puih habuk banyak benor... Tu lah pasal, dah lame tak berblog.. Busy lah sayang oi.. Sem 2 dan 3 ni memang sibuk habis sebab Dee berhadapan dengan peperiksaan luaran.. Alhamdulillah tamat sudah sem 2. Sekarang Dee sedang bercuti-cuti Malaysia. (cuti lah sangat Dee kerja okeyh) .

Dua bulan cuti ni Dee habiskan waktu dengan bekerja lerr. Rugi wo 2 bulan kalau makan tidur jer kerjanya, dah arr hampir setahun jadi student yang tinggal di hostel ni asyik makan tidur jer, silap hari bulan badan Dee yang macam kerengga ni jadi Cik Jah .. hahaha.

Dee kerja mana?? Ok , Dee kerja kat KFC. Penat waa cakap lu. Tapi best, makan free.. Muak tau dak makan KFC ni hari-hari. Silap hari bulan kolestrol Dee melambung naik.. -_-

Alhamdulillah, rakan sekerja semua friendly.. But, Dee rase nak kerja cukup sampai bulan ni jer. Sedihnya sebab, tiap kali Dee mula nak rapat dengan kengkawan mesti Dee nak berhenti.. Tak pa lain kali boleh jumpa lagi kan.. (ntah ape aku merepek) ..

Oh ye.. Sebelum ni Dee ade join satu segmen ni, depa riview blog Dee dan depa condem.. Okey, Dee suka sangat sebab depa bagitahu apa yang kureng di blog Dee ni, tapi buat mase sekarang Dee busy, dan tak sempat nak buat apa yang patut. InsyaAllah Dee akan buat perubahan yang lebih baik dalam blog Dee ni.

1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/